Arbeidsrecht

  Arbeidsrechtelijk advies: ontslag (op staande voet), arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst, CAO's, reorganisaties

  Spaans Advocaten is door jarenlange ervaring en expertise specialist op het gebied van het arbeidsrecht. Onze advisering en procesvoering in arbeidsrechtelijke zaken is altijd pro-actief en praktijkgericht. Zo adviseren wij werkgevers onder meer inzake arbeidsovereenkomsten, -voorwaarden, CAO’s, reorganisaties, arbeidsconflicten, individuele ontslagzaken waaronder ook die van statutair directeuren, ziekte en re-integratie en Ondernemingsraden.

  Op bovengenoemde gebieden staan wij uiteraard ook werknemers bij. Spaans Advocaten adviseert ondernemingen op het gebied van fusies en overnames. Waar nodig wordt samengewerkt met notarissen, accountants en fiscalisten.

  Uw arbeidsrecht en ontslagrecht advocaat in Huizen, Blaricum, Bussum, Laren, Naarden, Eemnes, Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, Almere en omstreken.

  Spaans Advocaten is gevestigd in de zogenaamde Haven van het Gooi: Huizen. Vanuit de omliggende plaatsen in het Gooi zoals Hilversum, Naarden, Laren, Eemnes, Blaricum en Bussum zijn wij binnen 15 minuten met de auto te bereiken.Spaans Advocaten bevindt zich ook op een steenworp afstand van Almere. Uiteraard werken wij ook landelijk. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

  Advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht:

  Bart Orth