Uw advocatenkantoor in het Gooi en omstreken: Huizen, Hilversum, Blaricum, Bussum, Naarden, Laren, Eemnes, Loosdrecht, Kortenhoef, Almere, Utrecht.

    Uw advocaat in Huizen, Hilversum, Blaricum, Bussum, Naarden, Laren, Eemnes, Loosdrecht, Kortenhoef, maar ook in Almere, Amsterdam en Utrecht en daarbuiten

    Spaans Advocaten houdt zich bezig met juridische dienstverlening op hoog niveau. Er wordt gebruik gemaakt van alle moderne communicatiemiddelen om onze cliënten met raad en daad bij te staan in advisering, begeleiding en procesvertegenwoordiging. Onze werkwijze kenmerkt zich door efficiëntie, betrokkenheid en juridische deskundigheid in een informele sfeer.

    Arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, incasso en contractenrecht

    Onze advocaten beantwoorden graag uw vragen over het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, incasso en contractenrecht. Heeft u een vraag over een ander rechtsgebied? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Indien wij u niet kunnen helpen, verwijzen wij u graag door. Voor ons staat het belang van de cliënt voorop.