Huurrecht advocaat in het Gooi (Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen, Naarden, Laren) en omstreken (Almere, Baarn)

  Huurder en verhuurder

  Bij Spaans Advocaten kunt u terecht met al uw vragen over het huurrecht. Spaans Advocaten staat zowel de huurder als de (al dan niet professionele) verhuurder bij met raad en daad.

  Advies huurrecht

  Ook als u een huurovereenkomst tussentijds wilt beëindigen, voorziet Spaans Advocaten u van advies. Samen met u zullen wij nagaan wat de mogelijkheden zijn. Maar wij adviseren uiteraard niet alleen over de beëindiging van de huurovereenkomst. Onze deskundigheid gaat veel verder dan dat.

  Vragen over huurrecht woonruimte, kantoorruimte en winkelruimte

  Gedraagt uw huurder zich niet als een goed huurder? Herstelt uw verhuurder de gebreken aan het gehuurde niet? Heeft u als verhuurder de woonruimte weer zelf nodig? Wilt u de huur van uw winkelpand opzeggen? Heeft u een huurder die al maanden niet betaald? Neem contact op met Spaans Advocaten voor al uw vragen met betrekking tot het huurrecht. Wij staan u graag terzijde.

  Uw huurrecht advocaat in Huizen, Blaricum, Bussum, Laren, Naarden, Eemnes, Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, Almere, Baarn en omstreken.

  Spaans Advocaten is gevestigd in de zogenaamde Haven van het Gooi: Huizen. Vanuit de omliggende plaatsen in het Gooi zoals Hilversum, Naarden, Laren, Eemnes, Blaricum en Bussum zijn wij binnen 15 minuten met de auto te bereiken.Spaans Advocaten bevindt zich ook op een steenworp afstand van steden als Baarn en Almere. Uiteraard werken wij ook landelijk. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

  U kunt Spaans Advocaten bereiken op telefoonnummer 035 5262 780. U kunt ook contact opnemen met advocaat Bart Orth.