mw. mr. drs. W.A. Quispel

  Mileen Quispel is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 1998 werkzaam als advocaat. Sinds september 2002 is zij werkzaam bij Spaans Advocaten.

  Rechtsgebieden

  Mileen is volledig gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht, ze is aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl) en is naast advocaat ook mediator, strategisch coach en collaborative divorce lawyer. Mileen is verder advocaat voor Gelijkwaardig Scheiden (www.gelijkwaardigscheiden.nl).

  Nevenactiviteiten

  Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), lid van Vereniging Collaborative Divorce Holland (VCDH), lid van de Zakenclub Naarden (FIN), lid van netwerkorganisatie Women & Wine en bestuurslid bij Vrouwennetwerk 't Gooi.

  Contact en werkgebied: Huizen, Blaricum, Bussum, Laren, Naarden, Eemnes, Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, Almere en omstreken.

  Spaans Advocaten is gevestigd in de zogenaamde Haven van het Gooi: Huizen. Vanuit de omliggende plaatsen in het Gooi zoals Hilversum, Naarden, Laren, Eemnes, Blaricum en Bussum zijn wij binnen 15 minuten met de auto te bereiken.Spaans Advocaten bevindt zich ook op een steenworp afstand van Almere. Uiteraard werken wij ook landelijk. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

  Spaans Advocaten is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-20429949. U kunt Mileen Quispel ook direct een e-mail sturen.